12.01.2009

Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi

Adıyaman Çiğ Köftecisi

Piyasada ilklerden olan ve bize göre en iyi etsiz çiğ köftecilerden birisi olan Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi , Meşhur Adıyaman Çiğ köftesini gayet güzel pazarlamaktadır. Ancak fiyatlardaki aşırı pahalılık , tüm çiğ köftecilerdeki gibi Meşhur Adıyaman’da da büyük rank kaybına neden olmaktadır. Diğer makalelerimizde de belirttiğimiz üzere çiğ köftenin maliyetini bu kadar artıracak bir malzeme bulunmamaktadır ancak sanırım halktan karşıt bir yorum gelmediği sürece de bir dürüm çiğ köfte 5 TL ye kadar çıkacaktır.

Fiyat konusunu attığımız zaman Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi piyasadaki en iyilerden birisidir. Bu arada Meşhur Adıyaman Çiğ Köftesi lezzetinin sahibi Ömer Usta’dır. Yani ‘Bu resmin olmadığı yerler şubemiz değildir.’ Yazılı şubeler çiğ köfteleri kendileri yapmamaktadır. Onlara da Ömer Usta tarafından gönderilmektedir.

8 yorum:

  1. çiğköftenizi yedim çok iğrenç mecidiyeköye gelinde etsizçiğköfteyi ipek çiğköftecisinde yiyin insanları kandırmayın lütfen

    YanıtlaSil
  2. Lo Omar,
    Ula yavrum, etsiz çikküfte çeya? Yoksa Yadiyaman'da davar kalmamıştır? Çikküfde dedigin nedir ki? Aslı astarı bulgur degil? Lo sen niye bu kadar pahali verisen bu çikküfteyi? Allahın bulguru bu kadar mı pahalıdır? Lo yoksam sen havyar satiysen imansız! (Valla leğam, ha!)Hem yemek için mısafırdan para alınması bizim geleneğimizde var mıdır, kâfir!

    YanıtlaSil
  3. Yokarida yazan adamin laflari doğridir; ban daji gatiliyem.
    Kâhdali Hoj Badir

    YanıtlaSil
  4. bn çiğköftenizi yedimm ankara mamakdaki bi şubenizde gerçekden çokkk gzll hep ordan yiyorumm çiğ köfteyi çokk seviyorumm..sizin çiğköfteniz ayrı bi güzelll başarılarınızın devamını dilerimm

    YanıtlaSil
  5. Angara da çok şube var dükkana fiyatlardan yaklaşılmıyor, bi halk günü olsa da 1 tl ye verse

    YanıtlaSil
  6. iyi çiğ köfte 2.5 tl pahalı yalnız pampalar .s

    YanıtlaSil
  7. Benim bulunduğum yerde de var şubeniz ama arkadaşların dediği gibi çok pahalı. Fiyatları uygun tatrsanız hem sürümden kazanırsınız, hem insanlar kaliteyi ucuza alır hem de memleketinizin tanıtımında emeğiniz bulunur.

    YanıtlaSil
  8. güzeldi yedim bi ara kalite yani

    YanıtlaSil

Çiğ Köfte İle İlgili Her Şeyin Bulunduğu Site