13.01.2009

Komagene Çiğ Köftecisi

Komagene Çiğ Köftecisi

Komagene çiğ köftecisi çiğ köfte ticaretinin en eskilerinden biridir. Hatta slogan olarak da 4000 yıllık lezzet cümlesini seçmiştir. Komagene servis bakımından diğerlerine göre daha önde bir firmadır. Leziz çiğ köftelerinde diğerlerine ek olarak , dere otu ve tere ile servis yapmaktadır. Ancak eğer komagene’de çiğ köfte yerseniz tere ve dere otu koydurmamanızı tavsiye ediyoruz. İnsanları bir yere bağlamak istiyorsanız malın nasıl olduğunu değil , onu nasıl güzel anlatabileceğinizi düşünmelisiniz. Komagene bayilik seçimlerinde bayilerini özenle seçiyor , müşteri iletişimi iyi olan bayilikler tercih ediyor.
Peki Çiğ Köfte Nasıl İyi Pazarlanabilir ? Müşteri Nasıl Çekilebilir ?

• Öncelikle kapıdan bir dükkana girildiğinde güler yüz ve müşterinin üstünlüğü muhakkak müşteriye hissettirilmelidir.
• Hizmet verilmeden önce , müşterinin beklemesi sırasında müşteriye ikram sunulmalıdır. İkramın tabi ki sınırı vardır ; nezaket kurallarına uygun olarak teklif edilmelidir.
• Hazırlarken çiğ köftesinin özelliklerini anlatmalıdır.
• Müşteriye neyi ne kadar istediği sürekli sorulmalıdır.
• Paketi hazırlandığında , başka bir isteği olup olmadığı müşteriye muhakkak sorulmalıdır.
• Şikayetler muhakkak değerlendirilmelidir.

Bunlar basit ancak önemli ayrıntılardır. Bunlar uygulandığı takdirde ; çiğ köfte yerine çiğ bulgur bile konulsa müşteri tekrar oraya gelecektir. Çünkü bir şeyin nasıl olduğundan çok , nasıl anlatıldığı önemlidir. İnsanların bu şekilde bilinç altına rahatlıkla yerleşilebilir. Ana prensip müşteri memnuniyeti olduğu sürece , bir müessese asla zarar etmez. Komagene’de şimdilik bunu başarıyla gerçekleştirmekte. Temennimiz böyle devam etmesi…

Komagene Çiğ Köftecisi Resimleri ;


5 yorum:

  1. çiğ köfteniz çok güzel ama biraz pahalı keşke biraz ucuz olsa daha çok iyebilirz:)

    YanıtlaSil
  2. çiğ köfte iyi ama ankara demetevler şubesi biraz kaba ve müşteriye nezaketsiz davranıyor.kilosunu 20 tl ye verir önceleri sonra 25tlye verdim diye yalancı yerine koyar ve kavga yapacak duruma gelirsiniz.gidin başka şubeden alın.benden söylemesi merkeze ulaşamadım söyleyemedim.

    YanıtlaSil
  3. harika bi çğkofteleri war..izmir gaziemir subesıne egelı ogrencıler olarak her gun ugruoruz..bnce ordakı arkadaslar yazdıklarınızı fazlasıyla uyguluyor ve bizim oraya baglanmamızı saglıyorlar..

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok güzel ama biraz pahalı gelin şunun fiyatını düşürün yoksa rakipleriniz sizi mahfedecek

    YanıtlaSil
  5. komagene olurda leziz ve temiz olmazmı

    YanıtlaSil

Çiğ Köfte İle İlgili Her Şeyin Bulunduğu Site