20.01.2009

Apikoğlu Çiğ Köftecisi

Apikoğlu Çiğ Köftecisi

Türkiye’ye et sektöründe modern makineleri ilk getiren firma olan Apikoğlu kalitesinden ödün vermeden bu sektörde ilerleyişine sağlam adımlarla devam ediyor. Kayseri’de kurulmuştur , ancak etlerini tüm Türkiye zevkle tüketmektedir. Et ürünlerinde ilerleyişini devam ettiren ve kaliteyi ön planda tutan ve bu yüzden fiyatlarında biraz pahalılık olan bir markadır Apikoğlu.

Apikoğlu et üreticisi olduğundan ve çiğ köftenin de aslı etli olduğundan (bkz. Etli çiğ köfte tarifi) eski çiğ köftecilerin en iyilerinden biriydi. Ancak Türkiye’de her şeyin olduğu gibi etin de istismar edilmesi ; etin çiğ köftede kullanılmasını yasak etti. Etsiz çiğ köfte mi olur ? diyenlerin yüzünü kızartırcasına Apikoğlu bu işin de içinden kalitesinden ödün vermeden çıkmayı başardı. Çiğ köfte ticaretinin en eskilerinden olan Apikoğlu hala piyasadaki en güzel , en kaliteli çiğ köftecilerden biridir. Eğer Apikoğlu'ndan çiğ köfte alırsanız ; mutlaka Apikoğlu Sosundan döktürünüz.

Apikoğlu’nun çiğ köftesini denemeden hiçbir çiğ köfte hakkında yorum yapmayınız deriz...

Afiyet Olsun…

2 yorum:

  1. Ben beğenmedim Ankara Apikoğlu'nu. Adıyaman daha güzel sanki.

    YanıtlaSil
  2. çiğ köfte denilince bence akla ilk gelen marka pan çiğ köfte. tadı tadımında saklı denildiği gibi. eğer tadına bakmak isterseniz keçiören şevkat mahallesi dr.besim ömer cad.no:18/c alo sipariş : 340 12 45 - 0 553 223 93 33

    YanıtlaSil

Çiğ Köfte İle İlgili Her Şeyin Bulunduğu Site