1.10.2013

Kostebek Pasta Tarifi

Köstebek Pasta Tarifi


Malzemeler:

  • Krema (Kremanın kendi özel tarifi vardır.)
  • 4 yumurta.
  • 1 paket kabartma tozu.
  • 1 su bardağı şeker.
  • 1 su bardağı un.
  • 3 yemek kaşığı kakao.

Yapılışı:

Kek pişirilir. Pişince biraz bekletilip tepsiden çıkarılır. Ortadan ikiye kesilir.(Yatay olarak.) Çukur bir kasenin içine, kek güzelce serilir. Üzerine krema dökülür. Kekin diğer yarısı kremanın üzerine konulur. Kekin kenarlarından sıkıştırılarak krema düzenlenir. Son olarak buz dolabında 3 - 4 bekletildikten sonra çıkartılır. Üzerine çikolata sosu dökülerek servis edilmeye hazır hale gelir.

Afiyet olsun...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çiğ Köfte İle İlgili Her Şeyin Bulunduğu Site