Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi’nde Son günlerdeki bozulma…
Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisinin dilden dile aktarılarak büyüyen şöhreti günden güne şubeleriyle de anlayabileceğimiz gibi çoğalmaktaydı. Tabi ki bir, iki seferlik bir bozulmadan dolayı bu şöhretini kaybedecek hali yok ama son 2 haftadır Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisinin hiç birinde yediğimiz çiğ köfte eski tadı vermiyor. Yani buradan şu anlaşılıyor şubelerde ortaya çıkan bir bozulma değil, fabrikadan ortaya çıkan bir problemden dolayı çiğ köftelerin tadında bir bozulma var. Belki de krizin teğet geçmesinden dolayı biraz sallanan çiğ köfte piyasasından Ömer Usta’da zarar görmüş ve bize geçen haftanın çiğ köftelerini yedirmiş olabilir. Bunda şaşılacak bir şey yok… Eğer bir Türkiye’de yaşıyorsak bize kanserojen madde içeren çay da, biber de, hormonlu, hormonlu domates, biber, salatalık yemek de dokunmaz. Dönemin bakanı çayı içip ne demişti? Bakın ben içiyorum bize bir şey olmuyor… E tabi bu hareketten etkilenen Antep halkını sokaktan nasıl toplarsın? Hele vallahi biz yiyırık, bize bişey olmiy. Hele gurban bir şey olsa bize olur da… Neyse konuyu çok fazla dağıtmadan asıl konumuza dönelim.
Çiğ köfte içerdiği malzemelerden dolayı bekleme durumunda bol bakteri üretebilen bir yiyecektir. Bu yüzden size önerimiz; bir yerden çiğ köfte yerken mutlaka ne zaman yapıldığını sorunuz ve yine mutlaka fiş alınız. Çünkü aksi bir durumda olayı ispatlayacak bir belgeniz bulunmamaktadır.
Ümidimiz Meşhur Adıyaman’ın tekrar ilk günlerdeki güzel çiğ köftelerine dönmesi…
Saygılarımızla…
bu yazıyı kım yazdıysa yanliş bılıosun adıyamanlı çiğ köfte üzerine başka çiğ köfte yok dıyorum ilk defa etsiz çiğ köftenin yerini tutan bi köfte yedim
YanıtlaSilneden kimse bu işi yapanlar biz etsiz çigköfteye et yerine soya koyuyoruz demiyor donas donat dünercilerinde oldugu gibi tavuk dünerinede koyuyorlar soya 1 patetes püreleri iki.. uurfalı kadirusta
YanıtlaSilhocam şunun formülünü yazda bizlerin hayır duasını al.R.acar
Sil