tag:blogger.com,1999:blog-2819462202830040408.post4340292381723819787..comments2024-03-21T18:39:54.633+03:00Comments on Etsiz Çiğ Köfte Tarifi | Çiğ Köfteciler: Cevizli Çiğ KöfteAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/17479845788540465587noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2819462202830040408.post-79911306294872838752015-10-24T23:23:25.281+03:002015-10-24T23:23:25.281+03:00arkadaşlar burada verilen tariflerin hiçbiri dışar...arkadaşlar burada verilen tariflerin hiçbiri dışardaki marka çiğköftelerle uzaktan yakından alakası yoktur.boşuna paranızı zamanınızı harcamayın.pisikolojinizi bozmayın.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16830530981552864482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2819462202830040408.post-34889330447759795322015-10-24T23:17:33.169+03:002015-10-24T23:17:33.169+03:00ÖNCELİKLE HAYIRLI İŞLER DİLERİM-0541 520 81 64
TAR...ÖNCELİKLE HAYIRLI İŞLER DİLERİM-0541 520 81 64<br />TARİFİNİ SUNDUĞUMUZ FORMUL BİLİNEN BİR FORMUL DEĞİLDİR.PİYASADA ADINI VERMEYECEĞİM <br />MARKALARLA AYNI KALİTE VE LEZZETTE BİR ÇİĞKÖFTE YAPMANIZ İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSATTIR.<br />MARKA ÇİĞKÖFTECİLERDEN KİLOSUNU 7-8-9-10 TL VEREREK ALDIĞINIZ ÇİĞKÖFTEYİ BİZ 2,5 TL EN FAZLADA<br />3 TL YE KİLOSUNU BU FORMUL SAYESİNDE ÇIKARIYORUZ.YERİMİZ ÇORUMDADIR.İSTERSENİZ İŞYERİNİZE GELİP <br />BU İŞİ ÖĞRETEBİLİR YADA SİZ 1 GÜNÜNÜZÜ AYIRIP BİZE MİSAFİR OLUP BURADA MAKİNA BAŞINDA BU İŞİ ÖĞRETEBİLİRİZ.KARAR SİZİN .AYRICA KONAKLAMA VE OTEL MASRAFLARINIZ BİZDEN.DEĞERLİ ÇİĞKÖFTECİ ARKADAŞLARIM MARKALARLA ÇALIŞTIĞINIZ SÜRECE SİZE ÇOK CÜZİ BİR PARA KAR KALIR AMA KÖFTEYİ KENDİNİZ İMAL ETTİĞİNİZ TAKDİRDE BEN BU ZAMANA KADAR BOŞUNA FİRMALARI ZENGİN ETMİŞİM DİYECEKSİNİZ.AYRICA HERGÜN TAZE ÇİĞKÖFTEYİDE MÜŞTERİLERE SUNMAKTAN DOLAYIDA İŞLERİNİZ HERGÜN ARTACAĞINIZDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.<br />EĞİTİMİMİZ 1 GÜN OLUP SİZ İŞİ ÖĞRENENE KADAR MASRAFLAR BİZDEN OLACAKTIR.YETERİNCE YAP BOZ İMKANI SAĞLANACAKTIR.VERDİĞİNİZ ÜCRETİ SİZ ZATEN 3 AY GİBİ BİR SÜREDE AMORTİ EDECEKSİNİZ.TEKRARDAN HAYIRLI İŞLE DİLERİM.tel 0541 520 81 64Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16830530981552864482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2819462202830040408.post-79132565991466053112015-10-24T23:15:51.695+03:002015-10-24T23:15:51.695+03:00ÖNCELİKLE HAYIRLI İŞLER DİLERİM-0541 520 81 64
TAR...ÖNCELİKLE HAYIRLI İŞLER DİLERİM-0541 520 81 64<br />TARİFİNİ SUNDUĞUMUZ FORMUL BİLİNEN BİR FORMUL DEĞİLDİR.PİYASADA ADINI VERMEYECEĞİM <br />MARKALARLA AYNI KALİTE VE LEZZETTE BİR ÇİĞKÖFTE YAPMANIZ İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSATTIR.<br />MARKA ÇİĞKÖFTECİLERDEN KİLOSUNU 7-8-9-10 TL VEREREK ALDIĞINIZ ÇİĞKÖFTEYİ BİZ 2,5 TL EN FAZLADA<br />3 TL YE KİLOSUNU BU FORMUL SAYESİNDE ÇIKARIYORUZ.YERİMİZ ÇORUMDADIR.İSTERSENİZ İŞYERİNİZE GELİP <br />BU İŞİ ÖĞRETEBİLİR YADA SİZ 1 GÜNÜNÜZÜ AYIRIP BİZE MİSAFİR OLUP BURADA MAKİNA BAŞINDA BU İŞİ ÖĞRETEBİLİRİZ.KARAR SİZİN .AYRICA KONAKLAMA VE OTEL MASRAFLARINIZ BİZDEN.DEĞERLİ ÇİĞKÖFTECİ ARKADAŞLARIM MARKALARLA ÇALIŞTIĞINIZ SÜRECE SİZE ÇOK CÜZİ BİR PARA KAR KALIR AMA KÖFTEYİ KENDİNİZ İMAL ETTİĞİNİZ TAKDİRDE BEN BU ZAMANA KADAR BOŞUNA FİRMALARI ZENGİN ETMİŞİM DİYECEKSİNİZ.AYRICA HERGÜN TAZE ÇİĞKÖFTEYİDE MÜŞTERİLERE SUNMAKTAN DOLAYIDA İŞLERİNİZ HERGÜN ARTACAĞINIZDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.<br />EĞİTİMİMİZ 1 GÜN OLUP SİZ İŞİ ÖĞRENENE KADAR MASRAFLAR BİZDEN OLACAKTIR.YETERİNCE YAP BOZ İMKANI SAĞLANACAKTIR.VERDİĞİNİZ ÜCRETİ SİZ ZATEN 3 AY GİBİ BİR SÜREDE AMORTİ EDECEKSİNİZ.TEKRARDAN HAYIRLI İŞLE DİLERİM.tel 0541 520 81 64<br /><br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16830530981552864482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2819462202830040408.post-4974504752018538712012-03-11T13:24:36.190+02:002012-03-11T13:24:36.190+02:00tesekkur ederim.ertan usta bu tarifi bizlerle payl...tesekkur ederim.ertan usta bu tarifi bizlerle paylastigin icin.turkiyedekiler istedikleri zaman yiyebiliyorlar ama disaridakiler bulamiyorlar.deneyecegim.telefon numarani verirsen sonucu sana bildiririm.<br />tekrar tesekkurler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2819462202830040408.post-9094878966292637552012-01-17T06:52:09.849+02:002012-01-17T06:52:09.849+02:00Herkezin Devlet Sırrı Gibi Sakladığı Çiğköftenin T...Herkezin Devlet Sırrı Gibi Sakladığı Çiğköftenin Tarifini Yayınlamak İstiyorum Bu İşin Cıvkını Çıkardılar Herkez Yapmayı Öğrensin Diye Sır Gibi Sakladığım Çiğköfte Tarifini Paylasıyorum Bu Benım Sureklı Yaptıgım Tarıf Baska Çeşitleride Mevcuttur Dısarda Satılan Budur İşte <br /><br />Gerçek Ustasından Çiğköfte Tarifi Çiğköftecileri Batıracak Tariftir Kaçırmayın<br /><br />1 Kg İçindir Tarif,<br /><br />1 Kg Esmer Bulgur (Simit de Denir)<br />250 Gram Ceviz(Badem,Fındık Ve Kabuklu Fıstık Ta Güzel Tat Veriyor)<br />3 Yemek Kaşığı Biber Salçası<br />3 Yemek Kaşığı Domates Salçası<br />5-6 Yemek Kaşığı Ketçap(Acılı-Acısız)<br />6-7 Yemek Kaşığı Kahramanmaraş İsotu (Kesinlikle Bu İsottan Kullanın Ap Ayrı Bir Tat Veriyor)<br />2 Yemek Kaşığı Pul Biber <br />4 Yemek Kaşığı Kırmızı Toz Biber(Acılı-Acısız)<br />1 Çay Kaşığı Sumak<br />Çeyrek Çay Kaşığı Karabiber<br />Çeyrek Çay Kaşığı Kimyon<br />1 Tatlı Kaşığı Sarımsak Tozu(Azaltılabilir Veya Çoğaltılabilir)<br />1 Çay Kaşığı Soğan Tozu(Eğer Bulamazsanız Normal Soğan Koymayın Sakın)<br />2 Yemek Kaşığı Bulyon (2-2,5 Su Bardağı Kaynar Suda 6-7 Dakika Kaynatılacak)<br />7 Türlü Baharat(Aktarlarda Bulunuyor)<br />Çeyrek Çay Kaşığı Köri(Köri Birçok Baharattan Oluşan Hafif Acı Çok Güzel Bir Baharattır)<br />Nar Ekşisi(Ölçüsü Damak Tadına Göre Deneyerek Ayarlansın)<br />Tuz(Damak Tadına Göre Ayarlanacak)<br />İsteğe Göre Çok Az Miktarda Tarçında Konulabilir<br /><br /><br />Yapılışı<br /><br />İsotumuzu Bir Gece Önceden Sıcak Suya Koyup Bekletiyoruz(İsotun Yumuşamasını Sağlıyor)<br /><br />Daha Sonra İse Dinlenen İsotumuzu Sudan Çıkarıyoruz(Ama Suyunu Dökmüyoruz Çünkü Bulguru Bu Suyla Islatacağız Rengi Tutturmanın Püf Noktalarındandır)<br /><br />Sonra Baharatlarımızı Bir Kaba Koyup Biber Salçası Domates Salçası Ketçap Yeteri Kadar Yağ Ve Yarım Çay Bardağı Kadar Su İlave Edip Karıştırıyoruz (Mikserle Yapılırsa Daha İyi Olur) Sosumuz Hazır...(Cevizi Bu Sosa Katmıyoruz,Bu Sos tan Ayırıp Çiğköftemizin Yanında Kullanıyoruz Yani Çiğköftelerin Yanında Verilen Acı Sos Bu İşte)<br /><br />Sonra İsottan Elde Ettiğimiz Suyu Kaynatıp Bulgurun Üzerine Yeteri Kadar Döküp Kaşık Yardımı İle Karıştırıyoruz, Ve Sonra Bulguru 10 Dkka Ağzı Kapalı Şekilde Bekletiyoruz. Bu Arada Toz Bulyonumuzu Kaynatıyoruz Şişen Bulgurumuzu Tepsimize Alıp Hazırladığımız Bulyonlu Suyuda İlave Edip Birbirini Tutana Kadar Yoğuruyoruz <br />Eğer Kıvamı Lokum Gibi Olmamış İse Su Dökerek Yoğurmaya Devam Ediyoruz(Ne Çamur Gibi Olacak Nede Kaskatı Ortasını Bulmak Size Düşüyor Bu Yüzden Suyu Koyarken Dikkatli Davranalım) Kıvamını Aldığı Zaman Cevizi Ve Hazırladığımız Sosu İlave Edip Yoğurmaya Devam Ediyoruz Ne Kadar Çok Yoğrulursa Tadı Dahada Güzelleşiyor Yoğurma Esnasında Bir Kabın İçine Sıvı Yağ Döküp Yanınızda Bulundurun Ellerinizi Yağa Batırıp Yoğurma İşlemine Çiğköftemiz Yeteri Kadar Yağını Alıncaya Kadar Yoğuralım En Son İse Damak Zevkimize Göre Tuz Ve Nar Ekşisini İlave Edebiliriz .d:d:d<br /><br />Biraz Uzun Oldu Ama Değdi Çünkü İşin İnceliği Yapılış Tarzı Gizli Kalan Herşeyi Ortaya Çıkarıyor Bende Ertan Usta Memnun Oldum Arkadaşlar Çiğköftenin Kralı Budur<br /><br /><br />Afiyet Olsun.......<br /><br />Bu Kadar Basit ArkadaslarErtannoreply@blogger.com